keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Näin ne läskit lähtee

Oikeasti, jos ei kiinnosta, niin skippaa koko teksti. Kirjaan tähän lähinnä omaan muistiin, että mitkä on ollut fiilikset kuurin aikana. Jos kiinnostaa, niin jatka lukemista. Suoraa puhetta taas luvassa.

Päivä 1
Okei, tämähän on kivaa. Saa syödä kaikkea hyvää, minähän voin oikeasti elää aurajuustolla. Leipää ei tee mieli. Vihreää teetä ilman sokeria, no ehkä mä selviän.

Päivä 2
Vieläkin menee, ei pahemmin kiristä. Ei edes siinä vaiheessa kun mies söi vieressä pekonihampurilaista, se salli itselleen sellaisen herkun, koska oltiin Iisalmessa käymässä ja Ellin Grilli elätti sen opiskeluaikana. Fiilistelkööt. Mä söin paisetun kananmunan, kokolihapihvin ja salaattia. Käytiin kaupassa hakemassa vähän aineksia, majoneesia, avokadoa, kalaa jne. Miehen dieetti pitää sisällään aika paljon marjoja, niitä onneksi löytyy omasta pakastimesta. Niiden syömisestä mä olen oikeasti enemmän kun vähän kade, mutta hammasta purren mennään.

Päivä 3
Niin anteeksi mitä puntari, paljonko näytit?! -1,9 kg. Paljon vettä, no sehän kyllä vaikuttaa ja vihreä tee on diureetti, eli kusemalla sitä painoa lähtee. En valita, ei pidä ymmärtää väärin. Tänään menyssä feta-kanasalaatti ja varmaan kananmunia. Onneksi kääkättimet on työn touhussa ja munia tulee mukavaa tahtia. Ultimaattinen räkätauti laskee yleisfiilistä, koita siinä sitten olla pirteä ja positiivinen kun pää on täynnä räkää.

Räkätauti vei voiton, päätin että palaan laihiksen pariin, kunhan saan oloni edes suurinpiirtein inhimilliseksi. Kohta viikko podettu, eilen sain antibioottikuurin, kun viidettä päivää kuume huiteli 38 paremmalla puolella ja keuhkoissa rohisee. Kunhan tästä elämä voittaa, niin palataan alkuun.

Päivä 1
Annoskateus iski, miehen kuurilla saa syödä marjoja. Eli vaihdoin kuurini 8 viikon starttiin, sopivasti tänään aprillipäivänä aloitti uus ryhmä. Ja sehän lähti hienosti hanurilleen, eli sairaalalla koko päivä ja kypsyneenä kaikkeen sorruttiin molemmat puoliskaan subiin. Sentään syötiin jotain, huomiseksi sitten tehdään eväät. Aamupaino 70,2kg. Nestehukan aiheuttama päänsärky, todella inhottavaa. Pitää opetella kuskaamaan se vesipullo mukana koko ajan.

Päivä 6
Sairaalaviikolla syömiset oli reissussa vähän mitä sattuu, pääasiassa elettiin kahvilla. Mutta parina päivänä olin fiksusti varannut edes yhdet eväät itselle matkaan. Vieläkään ei töki mikään, vettäkin on muistanut juoda paremmin ja päänsärkyä ei ole ollut. Aamulla mies sanoi, että mä olen ketoosissa, haisen kuulemma asetonille. Goood, niin pitääkin olla, eli kroppa polttaa rasvoja ja niitähän riittää. Eilen kokeilin numeroa pienempiä työhousuja kaapista ja nappi meni kiinni, jotain konkreettista edistymistä siis on havaittavissa. Maanantaina punnistus, jännityksellä sitä odotan.

Päivä 7
Päätin käydä puntarilla jo tänään, oli vaan semmonen fiilis.
Viikossa -1,8kg, navettadimexit on saanu saanu vaihtaa jo numeroa pienempiin ja nappi meni kiinni. Tuttu myyjä sanoi, että mä olen laihtunut, että ehkä tämä näkyy jo ulospäin. Ja 3,1 kiloa koko projektin alusta, että tällä jatketaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti