perjantai 27. heinäkuuta 2018

Se ensimmäinen bloggaus, kuka, mitä ja miksi

Kuka?
Oman tontin rajojen sisäpuolelle jumittunut kotiäiti, maitotilan emäntä, kanafarmari, koiralauman päänarttu, käsityöläinen.

Mitä?
Blogissa on luvassa kaikkea maan ja taivaan väliltä. Mulla on paljon asiaa ja vähän kuuntelijoita, lapset tunnetusti ei kuuntele ja koirat ei vastaa. Onneksi, huolestuisin suuresti jos vastaisivat, siinä saisi jo epäillä oikeasti omaa mielenterveyttä, jonka perusta on jo nyt hieman hataralla pohjalla, ainakin jos muilta kysytään. Ainakin juttua tulee kanoista, leipomisesta, koirista, lehmistä ja maatilan arjesta, joka ei todellakaan ole vain vasikoiden rapsuttelua, käsitöistä; jos niille joskus joku tovi jää aikaa ja kaikista muista asioista mihin niin kovin helposti innostun. Melkoinen sillisalaatti siis luvassa.

Miksi?
Kuten edellä sanoin, paljon asiaa eikä kuulijoita. Tai onko tämä sitten päiväkirja, paikka mihin oksentaa kaikki hyvät ja huonot asiat ettei  ne jää pyörimään päähän, vieden muutenkin tukossa olevan kovalevyn tallennustilaa.

Olisi kiva jos jättäisit itsestäsi merkin, tietäisin etten täällä ihan yksikseni höpise. Vaikka ei sekään ihan huono asia ole, nerouden ja hulluuden raja on tunnetusti hyvin häilyvä.

1 kommentti: